Skip to main content

Be strong,

be fearless,

be beautiful.

Hoi! Mijn naam is Andrea en je hebt op dit moment mijn website voor je neus! Leuk dat je een kijkje komt nemen! Op deze site wil ik graag mijn foto’s en blogs met jullie delen. Fotografie is een hobby van me die zich in het afgelopen jaar steeds meer heeft ontwikkeld. Ik wil hiermee blijven oefenen en experimenteren en ik zou het leuk vinden om eens een fotoshoot te doen. Het liefst van leuke, enthousiaste mensen lekker buiten in de natuur. Een andere hobby is reizen! Over de reizen die ik maak schrijf ik graag reisverslagen, die dus ook hier op de site te vinden zijn!

Nog een klein beetje achtergrond informatie: Ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriend en onze hond Scott in Utrecht. Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Academische Pabo en daarnaast in 2018 ook als Orthopedagoog. In een normale werkweek vind ik het heerlijk om naast mijn werk te zwemmen en ‘s avonds een boek te lezen of een serietje te kijken.

Als je het leuk vindt om mijn (foto)verhalen te volgen en mijn avonturen mee te beleven, dan zie ik je hier heel graag nog eens terug!

Al een paar maandjes geleden alweer, maar nog steeds goede herinneringen aan mijn fotoshoot met Andrea. Ik zag mezelf niet als fotomodel, maar tijdens de shoot had ik helemaal niet het gevoel dat ik voor de camera moest staan. Ze geeft je een heel fijn gevoel, praat lekker tijdens de shoot en laat je lachen. Daardoor ben ik zo blij met het resultaat. Een echte aanrader!

MartinEen echte aanrader

Super leuk hoe Andrea met onze zoon de foto shoot aanging! Erg kind vriendelijk! En super leuke poses, lekker spelenderwijs! ❤️ Onze zoon Jaey voelde zich super op zijn gemak bij Andrea! Het was voor Jaey lekker spelen en niet altijd door hebben dat er een foto aan vast zat! ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

MandyErg kind vriendelijk!

In het voorjaar een fotoshoot gedaan met Andrea. Het was heel koud maar Andrea zorgde voor een warme deken met haar mooie plaatjes. Zij maakt de lens tot je vriend en dan krijg je hele mooie resultaten ! Ik ben superblij met mijn foto 's !

WillyZij maakt de lens tot je vriend

Een aantal maanden geleden een fotoshoot gedaan met Andrea. Houd er helemaal niet van, maar was echt een leuk en relaxed dagje met haar. Ze had hele leuke ideeën om mij te fotograferen. De foto’s zijn ook echt super leuk en mooi geworden!

HienHele leuke ideeën

Altijd fijn om mooie foto's van Andrea te hebben. Zijn altijd mooi en spontaan gemaakt. Toppertje is het

CiskaToppertje is het!